Nieuws

'Gutierrez en Rosales terug in basiself tegen Levante'

'Gutierrez en Rosales terug in basiself tegen Levante'

Naar verwachting keert in de basisopstelling van FC Twente in de uitwedstrijd van de Europa League tegen het Spaanse Levante zowel Roberto Rosales als Felipe Gutierrez terug.

Rosales kreeg afgelopen zaterdag rust tegen Roda JC. ,,Ik was er klaar voor om te spelen, maar een avondje rust kan geen kwaad. Ik ben nu goed uitgerust voor de wedstrijd tegen Levante”, liet Rosales in Valencia weten. Een vraagteken is nog de inzetbaarheid van Edson Braafheid.


De linksback kreeg tegen Roda JC een tik op zijn enkel. Uit een mri-scan is niets ernstigs naar voren gekomen en Braafheid heeft de laatste training in het Estadio Ciutat van Levante gewoon mee kunnen doen, maar het is de vraag of trainer Steve McClaren gezien het overvolle programma dat FC Twente voor de boeg heeft enig risico wil nemen.

Als Braafheid niet speelt, zal Robbert Schilder hem op de linksbackpositie vervangen. Eerder in de week liet McClaren op de training ook veelvuldig de reserves Denny Landzaat en Jerson Cabral opdraven in de basisploeg, zodat die wellicht ook op enige speeltijd kunnen rekenen tegen Levante.

Telesport

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties