Nieuws

Hake vindt Heracles favoriet: "Realiteit van dit moment"

Hake vindt Heracles favoriet: "Realiteit van dit moment"

Het zal voor het eerst in de geschiedenis zijn dat bij een ontmoeting in de Grolsch Veste tussen FC Twent en Heracles Almelo de gasten favoriet zijn. De Almeloërs draaien een goed seizoen en staan op een knappe vierde plaats in de Eredivisie. FC Twente doet het daarentegen slecht. De ploeg uit Enschede staat halverwege de competitie op de zeventiende plaats.

[google]Trainer René Hake van FC Twente vindt dan ook dat Heracles Almelo de favoriet is voor het onderlinge treffen. "Ik had het liever anders gezien, maar het is de realiteit van dit moment", zegt de coach tegen De Twentsche Courant Tubantia. "We kunnen alleen maar respect voor de prestaties van Heracles opbrengen."

FC Twente heeft het trainingskamp in Spanje gebruikt om wat anders te gaan spelen. Met name de verdediging heeft de nodige aandacht gekregen. "Of we de rest van het seizoen een verdedigend Twente gaan zien? Ik hoop in elk geval op een beter verdedigend Twente", zegt Hake. "We hebben het er over gehad dat we meer van ons moeten bijten en agressiever en compacter moeten gaan spelen, waardoor we minder tegengoals gaan krijgen."

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties