Nieuws

Hannover 96 hoeft Douglas niet meer

Hannover 96 hoeft Douglas niet meer

Hannover 96 heeft haar interesse in Douglas Franco Teixeira opgezegd. De club had verregaande interesse in de centrale verdediger maar dit kwam blijkbaar niet van twee kanten. Hannover is één van de vier clubs waar de zaakwaarnemers van Douglas mee in gesprek zijn. Naast Hannover is ook het Russische Kuban Krasnodar, een Engelse en een Turkse club in de race om de handtekening van Douglas.

Vanmorgen brachten we nog het bericht dat Hannover de onderhandelingen graag voortzette als kamp Douglas bereid was water bij de wijn te doen. Dit bleek dus niet het geval. "Hij heeft laten doorschemeren dat hij op een beter aanbod van een andere club wil wachten”, zei manager Dirk Dufner van Hannover tegen het voetbaltijdschrift Kicker.


Ondertussen heeft ook FC Twente weer een vinger in de pap inzake Douglas. De verdediger heeft zijn contract niet tijdig opgezegd bij FC Twente waardoor hij formeel nog een jaar bij FC Twente onder contract staat. Wat FC Twente exact gaat doen is nog even afwachten. Van der Laan tegenover RTV Oost: “Wij wachten wel af en handelen als het nodig is”.

Doe jij al mee in de verloting van 2 wedstrijdkaarten van FC Twente tegen Ajax, PSV of Feyenoord en een shirt van FC Twente? Deelnemen is heel erg eenvoudig. Like ons op onze Facebookpagina. Volg je ons al? Deel & Like dan DIT bericht op onze Facebookpagina en ook jij doet mee in de verloting. De actie loopt tot maandag 22 juli.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties