Nieuws

Havenaar zet clubs langer in de wacht

Havenaar zet clubs langer in de wacht

Volgens de geruchten staat voormalig Vitesse spits Mike Havenaar in de belangstelling van ADO Den Haag en FC Twente. De 28-jarige aanvaller wordt gezien als de opvolger van de naar Frankfurt vertrokken Luc Castaignos. Echter heeft de Japanner nog een contract bij het Finse HJK Helsinki met wie hij een bijzondere afspraak heeft gemaakt.

Hij zal de club uit de Finse hoofdstad niet verlaten zolang zijn contract nog loopt en de club nog actie is in de Champions League. Het contract van Havenaar loopt nog tot tot en met 31 augustus. Vanavond was de spits trefzeker in de tweede kwalificatieronde tegen Ventspils uit Letland. Hierdoor plaatste de club zich voor de derde voorronde waarvan de wedstrijden zullen worden gespeeld op 28 of 29 juli en 4 of 5 augustus.[google]

Hierdoor zal Havenaar minimaal tot 5 augustus actief blijven voor de club uit Finland. Dit kan een probleem zijn voor FC Twente aangezien de eerste competitiewedstrijd gepland staat voor zondag 9 augustus uit bij FC Groningen.

Of ADO Den Haag nog altijd interesse heeft in Havenaar is twijfelachtig. Vandaag werd bekend dat de transfer van de clubtopscorer van het afgelopen seizoen Kramer naar Baniyas FC is afgeketst. De club uit Abu Dhabi gaf geen gehoor aan de betalingsdeadline van de Hagenezen.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties