Nieuws

Heitinga, Arokoyo of toch Lachman?

Heitinga, Arokoyo of toch Lachman?

In de zoektocht naar een extra centrale verdediger worden een drietal namen gelinkt aan FC Twente. Johnny Heitinga (Everton FC), Gbenga Arokoyo (Mjällby) en Darryl Lachman (PEC Zwolle) zouden allemaal in de race zijn om voor extra concurrentie te zorgen in het hart van de verdediging. Hoe is momenteel de stand van zaken?

Johnny Heitinga

Volgens de Engelse media zou FC Twente Johnny Heitinga willen betrekken in een ruil met Dusan Tadic. Everton zou de aanvaller hoog op haar lijstje hebben staan en wil op haar beurt graag af van de voormalig Ajacied. Echter is FC Twente niet de enige geïnteresseerde.

Ook Newcastle United, Ajax en het Italiaanse AS Roma zouden de 30-jarige verdediger graag aan willen trekken. Heitinga zelf staat ook positief tegenover een Italiaans avontuur. "Na Spanje en Engeland zou Italie een mooie ervaring zijn. Roma is één van de beste teams waar mijn landgenoot Strootman het uitstekend doet", aldus Heitinga die in het bezit is van een aflopend contract.

Gbenga Arokoyo

Gbenga Arokoyo werd door de Zweedse media gelinkt aan FC Twente, maar de laatste dagen is het angstvallig stil omtrent de Nigeriaanse mandekker. Naast FC Twente zou ook het Zweedse Kalmar FF interesse hebben in de verdediger die in 2011 al eens op proef was in Enschede. De 21-jarige Arokoyo staat momenteel nog onder contract bij het Zweedse Mjällby waar hij nog een één-jarige verbintenis heeft.

Darryl Lachman

[google]Het meest concreet lijkt FC Twente voor Lachman. De mandekker van PEC Zwolle maakt een stormachtige ontwikkeling door hetgeen ook op is gevallen bij onze oosterburen. Naast FC Twente zouden ook Werder Bremen en Hamburger SV het oog hebben laten vallen op de 24-jarige verdediger. Lachman is evenals Heitinga in het bezit van een aflopend contract.

Bronnen binnen de club weten te melden dat FC Twente en Lachman akkoord zijn, maar dat de club eerst af wil wachten hoe de verdediger herstelt van zijn hamstringblessure die hij opliep aan het einde van de eerste seizoenshelft. Ondertussen traint Lachman weer mee bij Zwolle en is de verwachting dat hij snel zijn keuze bekend zal maken.

Opinie: Wie van de bovenste drie spelers geniet jouw voorkeur?

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties