Nieuws

"Helemaal prima dat de club wil dat ik vertrek"

"Helemaal prima dat de club wil dat ik vertrek"

Gisteren werd bekend dat het Engelse Brentford naast Kamohelo Mokotjo ook interesse heeft om Andreas Bjelland los te weken bij FC Twente. De club uit de Championship, het tweede niveau van Engeland, krijgt nu echter ook concurrentie vanuit de Premier League. Zowel Crystal Palace als WBA hebben wel oren naar de Deens international.

Het is niet de eerste keer dat Crystal Palace wordt gelinkt aan Bjelland. Begin 2014 doken er al geruchten op die uiteindelijk werden ontkend door de club. Die hadden nog nooit van ene Bjelland gehoord was de reactie destijds.

[google]Bjelland zelf ziet een vertrek bij FC Twente in ieder geval wel zitten. "Ik ben op een leeftijd dat ik meer uit mezelf wil halen en mezelf wil testen op een hoger niveau. De club wil graag dat ik vertrek, en dat vind ik helemaal prima", aldus Bjelland tegenover de Deense pers.

Met een nog eenjarig contract is een zomerse verkoop één van de laatste mogelijkheden om nog iets over te houden aan de verdediger die in 2012 overkwam naar Enschede. Ook zijn salariskosten kan de club goed missen. Bjelland zou rond de één miljoen Euro per jaar krijgen.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties