Nieuws

Hemmink kiest voor 'bekend terrein' bij Heracles

Hemmink kiest voor 'bekend terrein' bij Heracles

Rick Hemmink tekende gisteren officieel zijn eenjarige verbintenis (op amateurbasis red.) bij Heracles Almelo. De middenvelder komt transfervrij over van FC Twente waar zijn contract niet werd verlengd na alweer zijn derde afgescheurde kruisband. Ondanks dat er ook andere Eredivisieclubs interesse hadden koos hij voor naar eigen zeggen 'bekend terrein'.

"Toen ik in de A1 zat al eens met de beloften van Heracles meegedaan, dus het is bekend terrein voor me. Ik weet wat ik hier kan verwachten en het is bovendien lekker in de buurt. Met Joey Pelupessy, Mike te Wierik en Thomas Bruns heb ik in de gezamenlijke jeugdopleiding gevoetbald, dus dat is natuurlijk al leuk. Zij kennen mijn situatie en zullen me vast goed opvangen."

WK Poule

[google]Het komende half jaar staat voor Hemmink nog in het teken van herstel. Na de winterstop is het aan de middenvelder om te laten zien wat hij in zijn mars heeft. "Ik zal me moeten bewijzen bij Heracles. Eerst maar eens fit worden en trainen met de groep, dan ga ik na de winterstop gewoon knallen."

Stoppen met professioneel voetbal is geen optie voor Hemmink. "Ik moet er niet aan denken om weer een studie op te pakken, laat mij maar gewoon lekker voetballen", besluit de middenvelder tegenover TwenteSport.

WK POULE SLUIT VANDAAG

Voor het WK 2014 in Brazilië heeft Twente Insite een eigen WK Poule georganiseerd. Denk jij dé voetbalkenner te zijn? Bij deze de kans op eeuwige roem! Klik hier om direct mee te doen. Iedereen veel succes gewenst!
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties