Nieuws

"Het doet me zoveel pijn"

"Het doet me zoveel pijn"

Na afloop van de halve finale tegen PEC Zwolle liet Cuco Martina zich naar de grond vallen. Hij en zijn teamgenoten waren er niet in geslaagd het bewogen seizoen af te sluiten met een plek in de finale van de KNVB beker. Na afloop was het volgens hem dan ook muisstil in de kleedkamer waarna de reserveaanvoerder besloot de stilte te doorbreken.

[google]"Ik heb gezegd dat we verder moeten. Niet blijven hangen in de teleurstelling. We kunnen het niet meer terugdraaien. Het doet me zoveel pijn. Ik was nog nooit zover gekomen in het bekertoernooi en wilde dolgraag de finale halen. En we waren zo dichtbij. Dit voelde echt als onze kans om iets recht te zetten, maar het is niet gelukt”, aldus de hevig teleurgestelde Martina.

Gisterenavond werd bekend dat FC Groningen de tweede finalist is geworden. Voor FC Twente is er nog een reële kans op Europees voetbal door middel van de UEFA fair pley competitie. Lees hier meer.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties