Nieuws

"Het wordt een heksenketel en FC Twente kan de borst natmaken"

"Het wordt een heksenketel en FC Twente kan de borst natmaken"

Joey Pelupessy genoot zijn opleiding bij FC Twente, maar is sinds vorig jaar speler van Heracles Almelo. Komende zaterdag zal de wedstrijd tegen FC Twente voor hem dan ook extra speciaal zijn. De middenvelder is vol vertrouwen na een goede start van het seizoen.

"We hebben een goede start van de competitie gehad met 6 punten uit drie wedstrijden en ik heb daarin prima gespeeld", zegt Pelupessy tegen RTV Oost. "FC Twente is een mooie club, maar ik ben blij dat ik bij Heracles zit, hier krijg ik speeltijd. Ze zeggen dat Heracles een kleine club is, maar met het nieuwe stadion heerst er een fantastische sfeer bij Heracles en de wedstrijd van zaterdag tegen FC Twente leeft hier ook heel erg."

Volgens de jonge middenvelder is Heracles niet van plan zich aan te passen aan FC Twente. "We gaan uit van ons eigen spel en dat willen we zo goed mogelijk uitvoeren, maar als de wedstrijd er om vraagt kunnen we daar nu wel goed op anticiperen. Die stap hebben we na de nederlaag tegen Roda JC wel gemaakt. Tegen Cambuur hadden we het in het begin ook moeilijk maar zijn we toch ons eigen spel blijven spelen met het bekende resultaat."

[google]In Almelo kijken ze uit naar de derby. Ook gezien de slechte seizoenstart die FC Twente beleeft. "Je merkt wel dat de supporters er heel veel zin in hebben, ze zijn heel gretig en heel fel en dat zijn wij ook. Het wordt een heksenketel en FC Twente kan de borst natmaken. Ik denk dat we het zaterdag samen met de supporters moeten doen", besluit Pelupessy.

banner-tukker-life-floor

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties