Nieuws

"Hier heb ik als klein meisje van gedroomd"

"Hier heb ik als klein meisje van gedroomd"

Woensdag spelen de FC Twente Vrouwn tegen FC Barcelona in de eigen Grolsch Veste. Het Nederlandse toeschouwersrecord hebben de dames inmiddels al op zak. De avond wordt hoe dan ook historisch; het is de eerste keer in het Nederlandse vrouwenvoetbal dat een Nederlands team een ronde verder weet te komen in de Champions League.

[google]"De supporters waren in één woord geweldig tegen FC Bayern München. Ruim 6500 bij een Champions League wedstrijd. Ik had kippenvel toen we het veld opkwamen", vertelt Maayke Heuver op de website van de club.

Als klein meisje van gedroomd

Een goede uitgangspositie is volgens Heuver bijzonder belangrijk. "Ik hoop op opnieuw een mooie avond met een goede uitslag voor volgende week. Ik denk dat we een goede kans hebben op een goed resultaat. Dit zijn wedstrijden waar ik als klein meisje van gedroomd heb om te spelen. Onze grootste kracht is dat we als team spelen. Samen met alle supporters maken we er topavond van", besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties