Nieuws

"Hier hebben we van gedroomd, ook al geloofde niemand in ons"

"Hier hebben we van gedroomd, ook al geloofde niemand in ons"

"Dit is een droom die uitkomt", was de eerste reactie van Bryan Ruiz na afloop van de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen Italië. De speler van het kampioenselftal van FC Twente was zelf vlak voor rust verantwoordelijk voor de uiteindelijke eindstand. Hij kopte een geweldige voorzet via de onderkant van de lat achter Buffon.

[google]"Ik kan niet onder woorden brengen hoe ik me nu voel. We hebben geleden, maar zijn nu zo gelukkig. Ik draag mijn doelpunt op aan mijn familie. Dit is echt een onbeschrijflijk gevoel: scoren op een WK. Geweldig."

Door de overwinning op Italië en de eerdere overwinning op Uruguay heeft Costa Rica zich geplaatst voor de laatste zestien. Een prestatie van formaat in een poule met maar liefst drie ex-wereldkampioenen. "Hier hebben we van gedroomd. Ook al geloofde niemand in ons. We hebben ons geplaatst terwijl we met drie landen in de poule zitten die eigenlijk beter zijn. Dit is een droom die uitkomt. We hebben hier iets uitzonderlijks neergezet. We danken daarom alle fans in Costa Rica. Dit is heel bijzonder voor ons kleine landje", besluit Ruiz die tevens uit werd verkozen tot man of the match.

Winnende doelpunt Bryan Ruiz

[video width="480" height="480" mp4="https://www.twenteinsite.nl/wp-content/uploads/2014/06/bryan-ruiz-titalie.mp4"][/video]
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties