Nieuws

"Ik ben echt zo tevreden over het middenveld!"

"Ik ben echt zo tevreden over het middenveld!"

De wedstrijd tegen Schalke 04 liet doorschemeren hoe Alfred Schreuder zijn elftal voor de jaargang 15/16 gaat vormgeven. Het leek op een 4-4-2 systeem, want Van der Heyden, Mokotjo, Tapia en Hölscher (allen middenvelders, red.) stonden opgesteld. Voorin waren Ziyech en Eghan te vinden. Wordt dit de speelstijl voor komend seizoen? Schreuder legt uit.

"Het is geen experiment, want Tim Hölscher speelde ook als aanvaller en Ziyech had een vrije rol", legt de hoofdtrainer uit tegenover TC Tubantia. Dus Eghan en Hölscher lijken de aanvalslinie te gaan vormen en Ziyech speelt eromheen in een vrije rol. Tenminste, wanneer Olaitan niet speelt. Hij werd in de tweede helft ingebracht en speelde een uitstekende helft waarin hij scoorde. Voor later in het seizoen is de Ghanees Agyepong ook nog een optie, als hij hersteld is van zijn voetbreuk. [google]

Luxeprobleem

"Omdat we veel middenvelders hebben, probeer je wel wat anders uit. Want wie zet je op de bank als je zoveel goede en balvaste middenvelders hebt?" Vraagt Schreuder zich hardop af. Jelle van der Heyden is doorgestroomd vanuit de beloften en Gutierrez is weer terug van vakantie: "Hij stond er alsof hij nooit is weggeweest", zegt Schreuder over de Chileen. Daarnaast heeft hij ook nog Tapia en Mokotjo als andere opties.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties