Nieuws

"Ik zal het seizoen bij Twente starten, daarna zien we wel"

"Ik zal het seizoen bij Twente starten, daarna zien we wel"

Jesús Corona verblijft al meer dan een maand bij de Mexicaanse nationale ploeg. Na deelname aan de Copa América in juni, begint vandaag de Gold Cup in de Verenigde Staten en Canada. Mexico is ingedeeld in groep C bij Guatemala, Trinidad & Tobago en Cuba. Na het toernooi zal Corona vakantie houden, waardoor hij mogelijk pas na de competitiestart weer aansluit bij FC Twente.

[google]Het is overigens niet helemaal zeker dat de Mexicaan bij FC Twente blijft. PSV heeft interesse getoond in Corona, maar vindt de aanvaller vooralsnog te duur. "Ik weet dat ze geïnteresseerd zijn", zegt Corona over de Eindhovense belangstelling tegen Medio Tiempo. Toch gaat de speler ervan uit dat hij komend seizoen gewoon in Enschede zal voetballen. "Op dit moment wel ja. Ik zal het seizoen daar in ieder geval gewoon beginnen en daarna zullen we wel zien of ik er blijf of vertrek."

De situatie van Corona is nu heel anders ten opzichte van een jaar geleden, toen hij wegens een gebrek aan discipline nog werd verbannen naar het tweede elftal. "Maar ik denk dat me dat wel heeft geholpen om volwassen te worden", zegt de 22-jarige aanvaller. "Daarna is mijn zoon geboren en zijn we een echt gezin gaan vormen. Dat zijn dingen waar ik nu heel blij van word en enorm ben gaan waarderen."

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties