Nieuws

"In het ergste geval overweeg ik een koksopleiding"

"In het ergste geval overweeg ik een koksopleiding"

Voormalig FC Twente verdediger Nicky Kuiper mag zich vanaf aanstaande maandag gaan bewijzen bij Willem II. De linksback krijgt de kans een contract te verdienen bij de Tilburgers die nog op zoek zijn naar een linksback. Hoe de oefenstage tot stand kwam is opmerkelijk.

"Ik was bij de afscheidswedstrijd van Tim Cornelisse in Tilburg, een paar weken geleden. Willem II-trainer Jurgen Streppel kwam op een gegeven moment naast me zitten en zei, min of meer gekscherend: 'Wij kunnen nog wel een linksback gebruiken'. Ik reageerde positief en zag het wel zitten."[google]

"Ik wil laten zien dat ik het niveau nog aankan", vervolgt Kuiper. "Ik speel niet meer op de rem. Dat heb ik nooit gedaan, daar schiet je niets mee op. Voor mij is het belangrijk dat ik een seizoen ga spelen en niet dat ik op de bank of tribune kom te zitten."

"En als het niet lukt? Dan ga ik op zoek naar een andere club. Ik denk in het buitenland. Ik kost niets en ben transfervrij. Als het voetbal helemaal niets meer wordt, overweeg ik een koksopleiding te volgen", besluit Kuiper tegenover de Persgroep.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties