Nieuws

"In m'n hoofd afgesloten, maar het blijft bizar"

"In m'n hoofd afgesloten, maar het blijft bizar"

Cas Peters kende een bewogen zomer. Hij tekende een contract bij het Portugese CD Nacional Madeira, maar de club besloot het contract alweer na een maand te ontbinden. Als reden werd opgegeven dat de club hem niet kon betalen. Ondanks andere buitenlandse interesse besloot Peters het toch dichterbij huis te zoeken en tekende een contract bij promovendus de Graafschap waar hij werd herenigd met zijn voormalig ploeggenoten bij FC Twente Kristopher Vida en Thijs Bouma.

[google]Terugkijken op zijn Portugese avontuur doen Peters het liefst zo min mogelijk, echter loopt er nog wel een rechtszaak tegen CD Nacional Madeira. "Maar die kan wel jaren gaan duren. In mijn hoofd heb ik dat hoofdstuk nu wel afgesloten, maar het blijft bizar. Ik speelde, scoorde en de trainer was tevreden. En dan stuurt de voorzitter je weg, vanwege de financiën."

Peters is blij met de kans die de Graafschap hem bood en voelt zich in zijn element bij de Superboeren. "Dit is een warme club waar iedereen normaal doet en met je praat. Bij Madeira was dat wel anders. Daar sprak niemand Engels en dat was lastig, want ik ben wel iemand die het best rendeert in een gezellige sfeer."

Eén ding moet nog wel anders, er moeten punten worden gehaald. "Dat schiet voor geen meter op", besluit Peters in gesprek met Ten Voorde van de Tubantia.

banner-tukker-life-floor
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties