Nieuws

Jan Boskamp onder de indruk van FC Twente

Jan Boskamp onder de indruk van FC Twente

FC Twente is als herboren teruggekomen na de winterstop. Het weekje Spanje werd optimaal benut door de technische staf en de spelers, die na veel praten de neus allemaal weer dezelfde kant op hebben staan. FC Twente hervatte de competitie met een 4-0 tegen buurman Heracles Almelo. In de twee daarop volgende uitwedstrijden tegen PSV en NEC kreeg FC Twente te weinig, maar gisteren won de ploeg terecht met 3-1 van FC Utrecht.

[google]Jan Boskamp, voormalig oefenmeester en analist bij Voetbal Inside, laat in gesprek met SoccerNews weten dat een trainingskamp in de meeste gevallen een positief resultaat oplevert. "Normaal zeg ik: je groeit naar elkaar toe, je bent een weekje weg. Maar kijk, bij Feyenoord had je dat gezeik met Kazim dan, bij wijze van spreken. Dus er was tweespalt in de groep klaarblijkelijk, want ik heb ook gelezen dat er jongens waren die hoopten dat hij bleef. Ja, ik weet ook niet wat dat is. Normaal is het gewoon een beetje dollen met elkaar, een keertje op stap gaan en dat is het in principe."

"Maar daar staat tegenover dat Twente als een speer uit die winterstop is gekomen, en AZ ook, die spelen fantastisch voetbal. FC Twente speelde Utrecht helemaal op een hoopie in de eerste helft. Die komen wel goed uit het trainingskamp", besluit Boskamp.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties