Nieuws

Jansen: "In de omschakeling geslacht"

Jansen: "In de omschakeling geslacht"

Michel Jansen was na afloop van de wedstrijd uit bij PEC Zwolle (1-1) niet geheel ontevreden. "Zwolle speelde heel compact, daar hadden we met name in de eerste helft moeite mee", zegt de trainer tegen FOX Sports.

[google]"Vlak na rust werden daardoor ook verrast", vervolgt Jansen. "Vanuit de omschakeling maken ze het heel goed af. Daarna werd de wedstrijd wel opener, wat ik niet verwacht had. Toen hadden we meer grip, meer controle. Ik vind dat we toen de rug gerecht hebben en verdiend zijn teruggekomen tot 1-1. In de eindfase kon het voor mijn gevoel nog alle kanten op, dus ik vond het wel een terechte puntendeling."

Jansen ziet de tweede helft niet als een revanche op de tweede helft tegen NEC. "We kijken niet naar het verleden, maar zijn bezig met de toekomst. De eerste helft ging moeizaam, we hadden moeite met het compacte spel van PEC Zwolle. Wat dat betreft was het een perfecte wedstrijd om weer stappen te maken. Maar dan zie je toch dat je in de omschakeling geslacht wordt."

Over de gelegenheidsaanvoerder Dusan Tadic was Jansen gematigd positief. "Aan de bal mag je wel meer van hem verwachten, maar in het team op sleeptouw nemen, het praten met jonge jongens, vind ik wel dat je content mag zijn. Iedereen die gevoetbald heeft, weet dat je af en toe wat minder kunt zijn aan de bal. Maar als hij die andere aspecten wel goed uitvoert, is dat hem vergeven", aldus de hoofdtrainer.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties