Nieuws

Jeugdkeeper Verrips van PSV naar FC Twente

Jeugdkeeper Verrips van PSV naar FC Twente

De voetbalacademie van FC Twente neemt de zestienjarige keeper Michael Verrips over van PSV. Dat brengt zijn management Forza Sports Group vanmiddag naar buiten.

Verrips keepte al eerder bij FC Twente, maar besloot twee jaar geleden de overstap naar PSV te maken. Ondanks interesse van binnenlandse en buitenlandse clubs heeft hij er bewust voor gekozen terug te keren naar vertrouwde grond. Verrips is PSV wel dankbaar voor alles wat hij daar geleerd heeft.

"Maar ik heb op dit moment voor mezelf gekozen en dit leek me de manier om dat te doen. Daarnaast hebben mijn familie en ik een ontzettend positief gevoel overgehouden aan het gesprek met meneer Lok. Vervolgens heb ik nog gesproken met de keeperstrainer en dat gesprek was heel belangrijk voor mijn uiteindelijke keuze. Mijn ontwikkeling en gevoel staan voorop en daarom maak ik de overstap."

Verrips is bijna twee meter lang en hoopt op termijn de concurrentie aan te kunnen gaan met de keepers van de eerste selectie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties