Nieuws

'John wil naar Ajax, Doyen wenst niet mee te werken'

'John wil naar Ajax, Doyen wenst niet mee te werken'

Het lijkt een gebed zonder einde te gaan worden voor Ola John. De voormalig linksbuiten van FC Twente zit op een dood spoor bij Benfica dat 20% van zijn transferrechten bezit. De overige 80% is in handen van investeringsmaatschappij Doyen die zich zoals verwacht heeft gemengd in de toekomstplannen van John.

[google]In eerste instantie zag Ola geen heil in een terugkeer naar de Eredivisie waar Ajax alle moeite doet om hem terug naar Nederland te halen. Nu John zijn mening bijgesteld lijkt te hebben en graag een aantal maanden voor Ajax uit wil komen lijkt Doyen dwars te gaan liggen. Dit zegt Simon Zwartkruis van Voetbal International.

"Dat is toch een moeizaam verhaal omdat hij ook, voor 80 procent, eigendom is van de Doyen Sports Group. Hun voorkeur schijnt uit te gaan naar een verhuur in de Premier League. Ola John speelt liever bij Ajax dan bij een middenmoter of staartploeg in de Premier League, maar daar heeft hij zelf niets over te zeggen."

Clubs uit Engeland die worden gelinkt aan John zijn Liverpool FC en Swansea City. Hoe concreet beide clubs zijn is vooralsnog onbekend.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties