Jong FC Twente onderuit bij FC Den Bosch

Jong FC Twente is vanavond met 2-0 onderuit gegaan bij FC Den Bosch. De doelpunten van Brabanders werden gescoord vlak voor rust en vlak na rust. Door de nederlaag blijft de ploeg van Jan Zoutman op de dertiende plaats in de Jupiler League staan.

In de eerste helft gebeurde er weinig voor beide doelen. De thuisclub had wel een licht overwicht en dat betaalde zich uit in de 39e minuut. Na miscommunicatie in de verdediging tussen doelman Drommel en verdediger Bijen profiteerde Belterman, die de 1-0 maakte.

[google]Vlak na rust verdubbelden de Bosschenaren de voorsprong. Uit een vrije trap van Maguire belandde de bal op de teen van Van der Sande en de bal belandde achter keeper Drommel in het doel. In het restant van de wedstrijd gebeurde niet veel, waardoor Jong FC Twente zijn tweede nederlaag op rij leed.

FC Den Bosch - Jong FC Twente 2-0

1-0 Belterman (39)
2-0 Van der Sande (47)

Opstelling Jong FC Twente: Drommel; Van der Lely, Bijen, Verlaan, De Wit (Kwee/46); Van der Heyden, Schütte (Daniels/57), Ntuli; Kusk (Bleker/66), Oosterwijk, Miyaichi.