Nieuws

KNVB plaatst FC Twente opnieuw in categorie 2

KNVB plaatst FC Twente opnieuw in categorie 2

FC Twente is door de licentiecommissie van de KNVB opnieuw in categorie 2 geplaatst. De club scoort daarmee een voldoende op de financiële huishouding, maar is daarmee niet zo goed als in het verleden.


In categorie 1 zijn alle 'zorgenkindjes' geplaatst, die onder toezicht van de bond staan. Alleen FC Emmen en Fortuna Sittard zitten daar nog in. In categorie 3 zitten de meest gezonde clubs. Dat zijn: Ajax, Almere City FC, Go Ahead Eagles, sc Heerenveen, MVV, FC Oss, PSV, Telstar en FC Volendam. De overige clubs zitten allemaal in categorie 2.

Het volgende meetmoment is 1 november. De clubs moeten dan de jaarcijfers over het seizoen 2012-2013 bekend maken en de prognosecijfers over het huidige seizoen overleggen.

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maakt kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.

Nederbet

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties