Nieuws

Koeman: "Geen toeval dat ik steeds van Co win"

Koeman: "Geen toeval dat ik steeds van Co win"

Feyenoord ontvangt dit weekend FC Twente in de eigen Kuip. Het is ook de confrontatie tussen twee tegenpolen: Ronald Koeman en Co Adriaanse. Eerstgenoemde verloor nog nooit van de Twente-trainer.

De twee toptrainers ontmoetten elkaar in het verleden vaak. In de aanloop naar het duel tussen Feyenoord en Twente schudt Koeman zijn zeges moeiteloos uit de mouw. "Met Vitesse zelfs drie keer in één seizoen, tegen Ajax", aldus Koeman tegen het Algemeen Dagblad. "En met Benfica tegen Porto wonnen wij ook twee keer, uit en thuis, in het seizoen dat Co kampioen werd."

Van toeval is volgens de Feyenoord-trainer geen sprake. "Nee, dat denk ik niet, nee", reageert Koeman. "Co neemt graag veel risico. En daar heeft hij veel succes mee gehad, laat dat gezegd zijn. Maar als tegenstander betekent het dat er ook ruimtes ontstaan. Door het op een bepaalde manier weg te zetten, probeer je je zo goed mogelijk te wapenen. En te profiteren waar mogelijk."

Discussieer met je medesupporters over dit onderwerp en meer op www.fctwenteforum.nl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties