Nieuws

Lachman: "Ik heb voor mezelf het gevoel dat ik hogerop kan"

Lachman: "Ik heb voor mezelf het gevoel dat ik hogerop kan"

Darryl Lachman zit de komende twee dagen in spanning te wachten wat er gaat gebeuren, morgennacht sluit te transfermarkt en waar hij het komende half jaar speelt is vooralsnog onduidelijk. De verdediger trainde vandaag nog gewoon mee bij PEC Zwolle, maar is nog in onzekerheid of hij komend weekend onder contract staat bij PEC Zwolle of FC Twente.

"Het hangt van de clubs af", weet Lachman. "Het zou zomaar kunnen dat er vanavond of morgen nog wordt besloten dat ik per direct naar FC Twente ga." Als de tussentijdse transfer er niet komt, maakt hij aan het eind van het seizoen de overstap naar Enschede.

[google]Lachman maakt het liefste in de zomer de overstap naar FC Twente. "Als ik kan kiezen, zou ik het liefst in de zomer de overstap maken", zo bekent Lachman tegenover RTV Oost. "Dan kun je de hele voorbereiding meemaken en dan kom je toch wat anders binnen dan wanneer je op de laatste dag van de transfermarkt komt. Maar ik snap de club wel: als ze nog wat voor me willen vangen, dan moet ik nu gaan. En als ik PEC Zwolle kan helpen door nu weg te gaan, dan ga ik. En anders wil ik het seizoen bij PEC zo goed mogelijk afmaken en ervoor zorgen dat we in de eredivisie blijven en de bekerfinale halen."

Ondanks de interesse van onder anderen Hamburger SV en Werder Bremen heeft Lachman bewust voor FC Twente als vervolgstap in zijn carrière gekozen. "Ik heb voor mezelf het gevoel dat ik hogerop kan, maar dat de stap naar het buitenland nu nog iets te groot is. Daarom wil ik me eerst in de top van Nederland bewijzen. Van daaruit kan ik misschien alsnog naar het buitenland. Ik heb dan in ieder geval laten zien dat ik de top van de eredivisie aan kan", zo vertelt Lachman.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties