Nieuws

"Luc Castaignos zal weer met de pers praten".

"Luc Castaignos zal weer met de pers praten".

Trainer Michel Jansen is afgelopen week in gesprek gegaan met zijn spits, bijgestaan door leden van de technische staf. Castaignos kreeg veel kritiek over zich heen vanwege zijn gebaar om stilte na zijn doelpunt tegen Vitesse. Hiermee zou hij willen aangeven de criticasters de mond gesnoerd te hebben. Ook sprak hij niet met de pers na de wedstrijd. Jansen gaf al eerder aan de aandacht voor het incident overdreven te vinden, aldus de Tubantia.

[google] Castaignos praat zondag weer met de media geeft Michel Jansen aan. ,,Luc beseft nu ook wel dat hij dit beter niet had kunnen doen. Maar hij is nog jong en dan mag je niet verwachten dat hij alles al goed doet'', aldus Jansen. ,,Hij is een introverte jongen. Het is niet zo dat je hele verhalen krijgt als je met hem een gesprek aangaat. Maar hij is enorm bezeten en heel goed met zijn vak bezig. Luc is iemand die als eerste op de club is en als laatste weggaat.'' aldus de woorden van Jansen in de Tubantia.

Naar verwachting zal Luc 'gewoon' weer in de basis starten tegen Feyenoord.
[nederbet][ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties