Nieuws

Martina vereerd met aanvoerdersband

Martina vereerd met aanvoerdersband

Cuco Martina was nog niet zo lang geleden een vaste reserve bij FC Twente. Dat de verdediger aan het eind van vorig seizoen ineens met enkele goede optredens de schijnwerpers op zich richtte bleef echter niet onopgemerkt. Hij veroverde al snel een basisplek en inmiddels is de 24-jarige verdediger reserve-aanvoerder achter Bjelland. Omdat laatstgenoemde voor de openingswedstrijd tegen Cambuur een blessure opliep startte Martina met de band om zijn arm, een heuglijk moment voor de speler.

"Natuurlijk was dat een geweldig moment”, aldus Martina tegenover de Gelderlander. "Ik vond het al geweldig toen ik werd benoemd tot reserve-aanvoerder. Nog niet zo lang geleden stond ik reserve bij FC Twente, dat ik nu dit vertrouwen heb van de trainer is een enorme opsteker. Dat vertrouwen wil ik graag waarmaken.”

[google]

Martina blij met inbreng Mokotjo

Dat het resultaat tegen Cambuur, een 1-1 gelijkspel, echter niet naar verwachting was beseft Martina. Wel vond hij nieuwkomer Mokotjo goed spelen. "We speelden slordig, het liep gewoon niet. Ik weet niet wat de oorzaak was voor het feit dat we ons normale niveau niet haalden. Gelukkig was ons spel na rust veel beter, vooral ook dankzij de invalbeurt van Mokotjo. Je zag zowel in verdedigend aan aanvallend opzicht dat hij veel kwaliteit heeft.”

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2014-2015

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 57 miljoen een elftal samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties