Nieuws

McClaren: "Een nieuwe test voor het team"

McClaren: "Een nieuwe test voor het team"

Na het afgelaste uitduel bij De Graafschap hervat FC Twente vrijdagavond de competitie met een beladen duel. Provinciegenoot Heracles Almelo komt op bezoek in de Grolsch Veste.

Denny Landzaat, Dwight Tiendalli en Wesley Verhoek zijn niet inzetbaar. "Ik verwacht dat Dwight en Wesley maandag bij de groepstraining aansluiten. Denny kampt nog met een kuitblessure", vertelt coach Steve McClaren op de website van de club. Ook Nicky Kuiper en Sander Boschker zijn er niet bij, terwijl Emir Bajrami nog een twijfelgeval is.

"FC Twente heeft het vaak moeilijk tegen Heracles en ze doen het ook dit seizoen goed in de Eredivisie. Een team dat boven zichzelf uitstijgt", meent McClaren, die Heracles met 1-1 gelijk zag spelen tegen PSV. "Ze hebben een team dat eigenlijk nooit opgeeft. Zij kunnen goed voetbal spelen. Het wordt geen gemakkelijke wedstrijd voor ons. Ik zie het als een nieuwe test voor het team."

Na ruime overwinningen tegen RKC Waalwijk (5-0) en FC Groningen (4-1) is McClaren vol vertrouwen. "We moeten bijblijven en proberen elke wedstrijd te winnen. Deze maand spelen we twee of drie wedstrijden in de week en na deze periode heb ik een goed beeld waar dit team toe in staat is."

Bron: Voetbalprimeur

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties