Nieuws

McClaren: "Neem altijd risico's"

McClaren: "Neem altijd risico's"

Steve McClaren maakte onlangs een terugkeer bij FC Twente. De trainer neemt naar eigen zeggen een risico, hetgeen hij vrijwel altijd doet.

De Engelsman won in 2010 de landstitel met FC Twente. Vervolgens vertrok hij naar het Duitse VfL Wolfsburg. Dat avontuur liep op niets uit. Daarna trok hij naar zijn thuisland om aan de slag te gaan bij Nottingham Forest. Dit was eveneens niet succesvol. Bij Twente zijn de verwachtingen hoog, maar daar is hij zich van bewust.

"Ik heb altijd al risico's genomen", vertelt de oefenmeester aan The Independent. "Ik nam een risico toen ik bondscoach van Engeland werd, het was een risico om voor de eerste keer naar Nederland te gaan, het was een risico om bij Wolfsburg aan de slag te gaan en vervolgens ging ik terug naar het Championsship."

"Mijn ontwikkeling is altijd anders verlopen dan normaal. Ik koos vaak andere uitdagingen. Dit zijn vaak ervaringen die anderen niet meemaken of zullen maken. Sommigen hebben wel gewerkt, maar ik weet wel dat ik nooit voor de makkelijke optie zal kiezen."

Volg ons ook op Facebook, klik hier

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties