Nieuws

Middenvelder hoopt op rentree tegen AZ

Middenvelder hoopt op rentree tegen AZ

Orlando Engelaar denkt morgen in de uitwedstrijd van zijn club fC Twente van waarde te kunnen zijn voor zijn jonge teamgenoten in de uitwedstrijd tegen AZ in Alkmaar. Hij hoopt dan ook zijn rentree te mogen maken.

"Ik wil de jonge spelers in de selectie helpen waar mogelijk, maar ik hoop niet, dat dit mijn enige rol is", zegt de 24-voudige ex-international in gesprek met de Telegraaf.
[google]Engelaar begint aan zijn tweede periode bij FC Twente, nadat hij tussen 2006 en 2008 ook reeds bij FC Twente speelde.
Na zijn vertrek in 2008 speelde hij achtereenvolgens bij Schalke'04, PSV en laatstelijk bij Melbourne City. Bij de laatste club speelde hij het afgelopen jaar.

Trainer Schreuder beschikt in de wedstrijd tegen AZ over een nagenoeg fitte selectie op de al langer geblesseerde Tapia (enkel) na. Ook Kusk is volgens de Telegraaf weer inzetbaar.[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties