Nieuws

Mihaylov wintertarget AC Milan

Mihaylov wintertarget AC Milan

AC Milan is op zoek naar de opvolger voor de op leeftijd rakende doelman Christian Abbiati en is hierbij uitgekomen bij onder meer FC Twente doelman Nicolay Mihaylov. De Bulgaar is echter niet de enige gegadigde. Naast hem worden ook Federico Marchetti ( Lazio) en Mattia Perin (Genoa) genoemd.


De interesse van AC Milan komt niet als verrassing. Vorig seizoen werd de club ook al gelinkt aan Mihaylov die nog onder contract staat tot de zomer van 2014. Door zijn internationale ervaring lijkt Mihaylov een streepje voor te hebben op de andere twee kandidaten. Naar verluid wil de club al in de winterstop zaken doen.

Ook Mihaylov zal een overgang naar AC Milan wel zien zitten. In januari van dit jaar diende hij al een transferverzoek in bij voorzitter Joop Munsterman dat werd gehonoreerd. Begin dit seizoen gaf de doelman in een openhartig interview aan graag een stap hogerop te willen maken met als kanttekening dat hij FC Twente alleen wil verlaten voor een gerenommeerde topclub.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties