Nieuws

Miljoenencontracten liggen klaar voor Ziyech

Miljoenencontracten liggen klaar voor Ziyech

Er liggen miljoenencontracten klaar voor Hakim Ziyech in Italië en Duitsland. Sampdoria en TSG Hoffenheim doen er alles aan om de voormalig aanvoerder van FC Twente per direct over te nemen, aldus De Telegraaf. De twee hiervoor benoemde clubs hebben dan ook financieel het meest om de arm om de Marokkaans international binnen te halen.

[google]"Maar in de carrière van Hakim staat geld niet voorop’", zegt zijn zaakwaarnemer, Mustapha Nakhli, tegen de krant. "Dat klinkt misschien vreemd voor het grote publiek, maar voor geld had hij al veel eerder een andere keuze kunnen maken", Nakhli refereert wellicht aan de overstap die hij van Heerenveen naar Feyenoord had kunnen maken. In zijn eerste jaar in Rotterdam zou hij €1,2 miljoen kunnen verdienen. "Dat heeft hij toen niet gedaan en dat wil hij nu ook niet. Hakim is het allergrootste talent dat hier rondloopt en hij wil naar een club die sportief helemaal bij hem past."

Verder valt er te lezen dat Ziyech, als hij deze winter geen overstap maakt, alles te geven voor FC Twente tot het einde van het seizoen. Zolang het nog geen 1 februari is, is er nog niets defenitief.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties