Nieuws

"Mogelijk speelminuten voor Wisgerhof"

"Mogelijk speelminuten voor Wisgerhof"

Vanavond om 18.45 uur speelt FC Twente haar laatste officiële wedstrijd van het seizoen. Het is al zeker dat de ploeg op de derde plaats in de Ereivisie eindigt, maar toch vindt trainer Michel Jansen het belangrijk met een goed gevoel af te sluiten.

[google]"Het wordt zaterdag een ontmoeting tussen twee leuke ploegen", zegt Jansen op de clubsite. "We kunnen weer beschikken over Felipe Gutiérrez, die terugkeert van een blessure." Aanvoerder Rasmus Bengtsson ontbreekt wegens een blessure. "Verder is iedereen aan boord. Peter Wisgerhof zit ook bij de selectie en zal mogelijk speelminuten maken. Peter komt terug van een blessure en het is mooi om te zien wat hij en de medische staf er aan gedaan hebben om fit te worden om eventueel speelminuten te maken." De routinier speelde dit seizoen nog geen minuut mee in het eerste elftal. Na de wedstrijd wordt er, net als van Roberto Rosales, afscheid genomen. Wisgerhof stopt met voetballen, Rosales is toe aan een nieuwe uitdaging.

Belangrijk goed te eindigen

"We kunnen op de ranglijst niet meer stijgen of zakken, maar het is op de laatste speeldag wel belangrijk voor de spelers om met een goed gevoel te eindigen. We hebben deze week een normale wedstrijdvoorbereiding gehad en zijn aan ons publiek, aan de club en aan onszelf verplicht goed af te sluiten."

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties