Nieuws

Mulder betwijfelt uitleg Hakim Ziyech: "Hij was zo blij"

Mulder betwijfelt uitleg Hakim Ziyech: "Hij was zo blij"

Ook nu de keuze van Hakim Ziyech voor Marokko definitief is, blijft hij het onderwerp van gesprek. De reden was dat hij zich gisteren wederom onmisbaar toonde door bij beide FC Twente doelpunten de assist te leveren. Volgens Youri Mulder heeft de KNVB lopen slapen, maar had ook van Hakim zelf meer initiatief verwacht. Dit zei hij in de zondagsuitzending van Studio Voetbal.

"Ik hoop niet dat de keuze al definitief is. Het is jammer van een talent dat eigenlijk al in alle vertegenwoordigde elftallen van Nederlands elftal heeft gespeeld. Ik weet nog in mijn Twente tijd, dat hij uit was genodigd door Hiddink voor een oefenstage, hoe blij die was dat hij bij het Nederlands elftal zat. Hiddink weet als geen ander spelers te bespelen van 'kom erbij' en zo. En daar is volgens mij helemaal geen opvolging van geweest."

[google]Dat laatste neemt Mulder de KNVB blijkbaar kwalijk. Toch had ook Ziyech zelf iets meer moeite mogen doen, maar dat hij dat neemt heeft gedaan heeft waarschijnlijk een reden. "De laatste voorselectie was hij er weer niet bij en dan denk ik dat het verstandig was geweest dat Hakim even had gebeld met de bondscoach. Maar hij is een beetje hard en verkoeld geraakt doordat hij niet is opgeroepen."

Volgens voormalig FC Twente middenvelder Kenneth Perez heeft Ziyech de juiste keuze gemaakt omdat hij zou hebben gekozen met zijn hart. Mulder hoofdschuddend; "Ik heb gezien hoe blij hij was toen hij gekozen werd." Hiermee aangevend het niet eens te zijn met de theorie van Perez en de uitleg van Ziyech zelf.

banner-tukker-life-floor
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties