Nieuws

Nicklas Helenius is uit op transfer

Nicklas Helenius is uit op transfer

De 22-jarige spits Nicklas Helenius van Aalborg BK hoopt deze zomer een transfer te maken. Helenius heeft vorig jaar al op de radar van FC Twente gestaan. De zaakwaarnemer van Helenius hoopt dat het Deense Aalborg BK meewerkt aan een transfer zodra er aanbiedingen komen, aldus Deense media.

Helenius heeft nog een contract tot medio 2014, en als de club nog geld aan hem wil verdienen zouden ze Helenius deze transferperiode nog moeten verkopen.


Hij zou ongeveer 1,2 miljoen euro moeten kosten. De spits heeft in het verleden al eens in de belangstelling van FC Twente, Ajax en Feyenoord gestaan. De kans dat hij nu nog naar de twee laatst genoemde clubs zou gaan is nihil aangezien beide clubs al genoeg bezetting hebben voor de spitspositie. FC Twente daarentegen is door het vertrek van Dmitry Bulykin nog opzoek naar een extra spits.

Nicklas Helenius maakte het afgelopen seizoen 16 doelpunten in 33 wedstrijden in de Superligaen. Met zijn doelpunten heeft Helenius er aan bijgedragen dat de club komend seizoen Europees voetbal speelt. Hij debuteerde afgelopen januari in het nationale team van Denemarken en speelde sindsdien twee interlands.

Nicklas Helenius

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties