Nieuws

"Niet chique, maar Rutten en FC Twente hebben wel degelijk gesproken"

"Niet chique, maar Rutten en FC Twente hebben wel degelijk gesproken"

Fred Rutten is al weken het onderwerp van gesprek. De huidig trainer van Feyenoord stopt aan het eind van het huidige seizoen en wordt gelinkt aan een terugkeer naar FC Twente. Zelf ontkent Rutten dat er al contact is geweest tussen hem en FC Twente, maar NOS-commentator Ronald van der Geer beweert dat er al in januari contact is geweest tussen beide partijen.

[google]"Gek genoeg doen Twente en Rutten er alles aan om te ontkennen dat er contact is geweest. Het is natuurlijk ook niet chique om te zeggen dat ze al sinds januari met elkaar praten. Ik denk dat die lijnen tussen Twente en Rutten er inmiddels wel zijn. Rutten was vrijdag wel heel stellig door het af te doen als 'onzin'. Maar ja, wat vrijdag nog onzin is kan over drie dagen actueel zijn."

"Ook bij FC Twente zal Rutten niet het topsportklimaat vinden, maar als hij daar -zoals de verhalen gaan- inderdaad uitvoering gaat geven aan het technisch beleid, dan komt hij in een positie waarin hij dat topsportklimaat zelf kan gaan creëren. Wat hij Van Geel verwijt, kan hij dan op de juiste manier in de praktijk brengen", besluit de verslaggever zijn verhaal.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties