Nieuws

'Nottingham Forest stuurt Ebecilio in de winter terug'

'Nottingham Forest stuurt Ebecilio in de winter terug'

Het verblijf van Kyle Ebecilio bij Nottingham Forest lijkt beperkt te blijven tot een half seizoen, meldt De Telegraaf. De Engelse club die in de Championship speelt stelt geen prijs meer op de aanwezigheid van de huurling van FC Twente en wil ruimte maken binnen de selectie voor versterkingen.

enschede-053-tukker-lifeEbecilio speelde slechts vijf wedstrijden voor Nottingham Forest en maakte daarin allesbehalve een goede indruk. Zijn laatste optreden dateert van medio oktober. FC Twente is er veel aan gelegen om Ebecilio in de etalage te zetten. Ebecilio is één van de spelers die in de deal met investeringsmaatschappij Doyen was betrokken. Mocht de speler aan het eind van het seizoen niet verkocht worden, dan had FC Twente een boete moeten betalen aan Doyen. De speler zelf meende dat dat juist de oorzaak was dat hij bij FC Twente niet meer aan spelen toekwam. Inmiddels is het contract met de investeringsmaatschappij afgekocht.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties