Nieuws

Ogbeche reageert op transfergeruchten

Ogbeche reageert op transfergeruchten

Bartholomew Ogbeche staat in de belangstelling van meerdere clubs waaronder FC Twente. De 31-jarige Nigeriaan heeft bij Cambuur een aflopende verbintenis, maar FC Twente wil de topscorer het liefst direct inlijven in de strijd tegen degradatie. De Tukkers strijden onder andere tegen de huidige club van Ogbeche en dat maakt dat de Friezen net zitten te wachten op een tussentijds vertrek. Zelf weet de aanvaller van niks zo laat hij weten in gesprek met Voetbal International.[google]

"Ik weet niks van interesse, echt niet. Ik wil niet speculeren. Ik wil me bezighouden met Cambuur, deze club in de Eredivisie houden. Als er geïnteresseerde clubs komen, hoor ik het wel", aldus de reactie van de spits.

Gisteren liet ook Cambuur trainer De Jong ook al weten Ogbeche niet te willen laten gaan. "Die ligt aan de ketting, die zit vast. Alles dat komt moet wegwezen, anders sla ik ze knock-out."

Eerder deze week wees Cambuur al een bod van enkele tonnen af uit Frankrijk.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties