Nieuws

Onfortuinlijke Janssen: "Ik had niet eens zo heel veel pijn"

Onfortuinlijke Janssen: "Ik had niet eens zo heel veel pijn"

[google]Het seizoen van Willem Janssen is abrupt ten einde gekomen. De middenvelder die op huurbasis uitkomt voor FC Utrecht heeft zijn kruisband afgescheurd en staat hierdoor minimaal zes maanden buitenspel. Het gebeurde afgelopen zaterdag tijdens FC Utrecht - Roda JC (3-3). Janssen hoorde op het bewuste moment een knak die al veelzeggend was.

"Maar ik dacht ook: ik ben geen ervaringsdeskundige", zegt Janssen (foto rechts) tegenover het AD. "Onlangs bij Marco van Ginkel zag je echt zo'n vervelend verdraaimoment, waar iedereen meteen een naar gevoel bij kreeg. Naar mijn idee was dat bij mij anders. In de kleedkamer is mijn knie meteen lang geijsd en behandeld. Ik had niet eens zo heel veel pijn, toen ik van het veld liep was het vooral de schrik die de overhand had."

"Vanaf dat moment was het gewoon afwachten", vervolgt Janssen zijn verhaal. "Ik ben voor het einde van de wedstrijd weggegaan, omdat ik anders iedereen tegen het lijf zou lopen. Gelukkig hadden we 's avonds vrienden over de vloer, zo kon ik mijn zinnen een beetje verzetten. Daar komt bij dat ik vrij nuchter ben. Als het waar was waar we voor vreesden, zou ik het toch niet meer terug kunnen draaien."

"Toch is het allemaal heel onwerkelijk om mee te maken. Ik had zelfs nog nooit een teen gekneusd, zei ik nog. Nou ja, één keer mijn oogkas en neus gebroken in mijn Roda-tijd, zes jaar geleden. Maar dat was snel weer hersteld met een operatie. Dit is zuurder natuurlijk. Mijn seizoen zit er gewoon al op, het is eigenlijk ongelooflijk."

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties