Nieuws

Ontbreken degradatieclausule weerhoudt transfer naar FC Twente

Ontbreken degradatieclausule weerhoudt transfer naar FC Twente

Chris David blijft het komend seizoen gewoon bij Fulham FC. De degradant is benaderd door FC Twente die het voormalig jeugdproduct graag terug wilde halen naar Nederland. Echter bestaat de degradatieclausule die in het contract van David zou staan niet. De middenvelder heeft dus nog gewoon een contract bij Fulham dat hem gewoon terug verwacht eind juni. "Het verhaal dat ik transfervrij weg mag, klopt niet", aldus David in gesprek met TwenteSport.

[google]Naast FC Twente zouden er ook meer clubs geïnteresseerd zijn om hem voetbal op het tweede niveau te 'besparen'. "Daar zaten interessante opties tussen. FC Twente was één van die clubs en zij werden ook wel concreet, maar Fulham heeft tegen ze gezegd dat ze me niet willen laten gaan."

Toch ziet de 21-jarige David een langer verblijf in Londen geen probleem. "We spelen volgend seizoen een niveau lager en er zijn enkele spelers vertrokken, dus mijn kansen op speeltijd zijn alleen maar groter geworden", besluit de middenvelder.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties