Nieuws

Ontketende Casataignos reageert op ontslag Schreuder

Ontketende Casataignos reageert op ontslag Schreuder

Afgelopen zomer vertrok de niet altijd onomstreden Luc Castaignos bij FC Twente. Na drie seizoenen was hij toe aan een nieuwe uitdaging welke hij vond bij het Duitse Eintracht Frankfurt. Hier staat de spits momenteel in de schijnwerpers want de afgelopen twee wedstrijden scoorde hij maar liefst vier keer en gaf hij ook nog eens twee assists. Hoe lastig het ging in Enschede des te makkelijker lijkt het dus te gaan bij Frankfurt.

"Of ik me hier bevrijd voel? Nee, zo zie ik dat niet. Ik voel me niet anders dan toen ik bij FC Twente vertrok. Ik ben nog steeds dezelfde Luc die volgens anderen te weinig lacht”, aldus Castaignos met een glimlach. "In Duitsland verwachten ze dat ik één ding goed doe: doelpunten maken. Ik ben het eindstation, klaar.”

[google]Op de vraag of hij in Duitsland meer waardering krijgt antwoord Castaignos; "Ach, wat is waardering? Als je niet goed speelt noemen ze je een klootzak, een week later kun je weer een topspeler zijn. Mensen hebben een mening. Dat is overal hetzelfde. Ik laat me niet gek maken.”

Onlangs werd zijn voormalig trainer Alfred Schreuder ontslagen bij FC Twente. "Zonde. Ik volg Twente nog een beetje. Schreuder is altijd goed voor mij geweest, gaf me vertrouwen. Daar ben ik hem dankbaar voor. Of het ontslag terecht is, weet ik niet. Kan ik niet over oordelen, ik zit er niet meer", besluit de spits in gesprek met Metro Nieuws.

banner-tukker-life-floor
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties