Nieuws

OPSTELLING: Hake kiest vanavond opnieuw voor Fredrik Jensen

OPSTELLING: Hake kiest vanavond opnieuw voor Fredrik Jensen

Vanavond speelt FC Twente thuis tegen SC Heerenveen. De Friezen moeten het doen zonder vier van hun achterhoede spelers en de Tukkers missen Oussama Assaïdi. De vervanger van de in de winterstop overgekomen Marokkaan heet Fredrik Jensen.

[google]Het Finse talent was eerder de stand-in voor Bersant Celina, toen die geschorst was door zijn rode kaart tegen PEC Zwolle. Het is niemand ontgaan dat 19-jarige aanvaller annex middenvelder de Kosovaars international naar behoren verving en dus gunt René Hake hem opnieuw een basisplek.

Verder kiest Hake achterin voor de gebruikelijke namen. Het meespelen van Jeroen van der Lely was eerst nog twijfelachtig. De jongeling had te kampen met verschillende pijntjes, maar start dus toch tegen de Friezen. Op het middenveld keert Celina, zoals eerder benoemd, weer terug na zijn schorsing. Voorin kiest de oefenmeester, naast Fredrik Jensen, opnieuw voor Dylan Seys. Allerminst verrassend is het meespelen van Enes Ünal, die overigens al een paar wedstrijden wacht op een doelpunt.

Opstelling FC Twente: Marsman, Ter Avest, Thesker, Andersen, Van der Lely, Mokotjo, Klich, Celina, Seys, Ünal, Jensen

Wissels: Drommel, Hengelman, Bijen, Hooiveld, Trajkovski, Van der Heyden, Ede, Yeboah, Bunjaki, George.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties