Nieuws

OPSTELLING: Jong FC Twente met nieuwkomers op bezoek bij koploper

OPSTELLING: Jong FC Twente met nieuwkomers op bezoek bij koploper

Jong FC Twente speelt vanavond de uitwedstrijd tegen Jong AZ. De ploeg van trainer Paul Bosvelt staat momenteel op de laatste plek in de tweede divisie, waar de Alkmaarders met een verschil van elf punten bovenaan staan en op het kampioenschap lijken af te stevenen. Daardoor lonkt promotie naar de Jupiler League voor Jong AZ, en ook vandaag hoopt de ploeg haar koppositie te versterken.

[google]Jong FC Twente lijkt daarentegen te degraderen naar de derde divisie. De Tukkers behaalden tot dusver veertien punten uit 22 wedstrijden, vijf punten minder dan nummer zeventien HHC Hardenberg. Nummer zestien TEC deed afgelopen weekend goede zaken door met 2-0 te winnen van Koninklijke HFC, waardoor het verschil met Jong FC Twente is opgelopen naar negen punten. TEC en HHC hebben bovendien beide één wedstrijd minder gespeeld dan de beloften van FC Twente.

Bij Jong FC Twente staat nieuwkomer Jos Hooiveld in de verdediging, wie zijn debuut in het eerste nog niet gemaakt heeft. Ook is er een basisplek voor aanwinst Enis Bunjaki, waardoor Ruben de Jager op de bank zal beginnen.

Opstelling Jong FC Twente: Drommel, Woudstra, Ben Amar, Hooiveld, R. Jensen, Korporaal, Mousslih, Grootenhuis, Bunjaki, Vankan, George.

Wissels Jong FC Twente: Plattel, Mbikulu, Schmidt, Salhi, Schets, De Jager, Junte.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties