Nieuws

Oud-verdediger FC Twente verlengt contract in Italië

Oud-verdediger FC Twente verlengt contract in Italië

Edson Braafheid staat ook volgend seizoen onder contract bij Lazio Roma. De verdediger heeft zijn contract met een seizoen verlengd, meldt de Italiaanse club.

[google]Braafheid kwam vorig jaar transfervrij over van het Duitse Hoffenheim, waar hij helemaal uit de gratie was geraakt. Bij Lazio veroverde de oud-speler van FC Twente al gauw een basisplaats. Door een knieblessure bleef het aantal optredens beperkt tot zestien. Toch heeft de Romeinse club wel vertrouwen in Braafheid, getuige de contractverlenging.

De linksachter kwam in zijn loopbaan tijdens twee periodes uit voor FC Twente. Van de winter 2007 tot en met de zomer van 2009 was Braafheid een vaste waarde in het elftal van de Tukkers en verdiende hij een transfer naar Bayern München. Het verblijf bij de Duitse grootmacht werd geen succes. Na een verhuurperiode bij Celtic, belandde de verdediger bij Hoffenheim. Ook daar kwam de speler weinig aan spelen toe. In het seizoen 2012-2013 werd Braafheid verhuurd aan FC Twente.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties