Nieuws

Patellapees Schilder gooit weer roet in het eten

Patellapees Schilder gooit weer roet in het eten

Robbert Schilder lijkt zijn laatste wedstrijd te hebben gespeeld dit seizoen. De linksback heeft weer last gekregen van zijn Patellapees, de blessure waar hij al het hele seizoen mee sukkelt. De blessure van Schilder, ook wel de Jumper’s knie genoemd, is een overbelastingsfenomeen ter hoogte van de kniepees.

"Zoals het er nu uitziet, verwacht ik niet meer in actie te komen", zegt hij tegenover de Telegraaf. Op de training kreeg de linkspoot weer last.


"Dat ging juist al een tijd heel goed, maar ik had toch weer even een momentje."

Het is niet de eerste keer dit seizoen dat deze blessure de kop weer opsteekt. Schilder en de club behandelen de blessure door middel van shockwavetherapie hetgeen wel aanslaat maar toch niet leidt tot het gewenste resultaat, blessurevrij raken. Volgens specialisten is rust de enige oplossing en kan bij te lang doorspelen zelfs blijvende schade ontstaan. Opvallend is dat Schilder de blessure al opliep toen hij nog onder contract stond bij NAC Breda.

Schilder kan zich nu richten op het komende seizoen en hopelijk zien we hem fit terug in de voorbereiding op het seizoen 2013-2014.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties