Nieuws

Pechvogel Rendla maakt rentree op hoogste niveau

Pechvogel Rendla maakt rentree op hoogste niveau

Andrej Rendla werd in 2007 als 16-jarig toptalent naar Enschede gehaald. Hij haalde het eerste, maar blessures gooiden iedere keer weer roet in het eten. Afgelopen zomer liep zijn contract af bij de Tukkers en besloot Rendla te stoppen met professioneel voetbal. Begin deze maand kwam hij terug op zijn besluit en sloot hij aan bij de hekkensluiter van de Slowaakse competitie ZP Sport Podbrezova, waar hij afgelopen weekend zijn debuut maakte. Hij mocht na rust invallen en speelde 45 minuten mee.

[google]"In mijn hoofd was ik al gestopt met professioneel voetbal", bekent Rendla in gesprek met de Slowaakse media. "Drie keer heb ik mijn kruisbanden afgescheurd en kreeg daarna ook nog een infectie aan mijn knie. Het is een lang verhaal, maar ik heb besloten te gaan voor een nieuwe kans. Voetbal is mijn leven en dat wil ik niet opgeven. Fysiek gezien ging het afgelopen zaterdag goed in de wedstrijd tegen Michalovce (2-0 verlies, red.)."

"Om mijn knie te testen ben ik eerst met vrienden gaan voetballen bij Bystrica Miniliga. De knie reageerde goed en toen heb ik besloten terug te keren in het professionele voetbal. Ik kwam in contact met Podbrezovej en die nodigden me uit om mee te trainen. Ik ben ze dan ook zeer dankbaar, alles was zeer snel geregeld", besluit Rendla erkentelijk.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties