Nieuws

Poepon en Kolk twijfelgevallen bij ADO Den Haag

Poepon en Kolk twijfelgevallen bij ADO Den Haag

ADO Den Haag kan aanstaande zaterdag mogelijk niet beschikken over Rydell Poepon en Santi Kolk. Toevalligerwijs zijn beide spelers geblesseerd aan het hoofd. Poepon liep de blessure op bij de Beloften afgelopen maandag en Kolk liep de blessure op in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht.


Aan de kant van ADO treft FC Twente een bekend gezicht uit de jeugdopleiding. Tjarron Chery doorliep de jeugdopleiding waarna hij via Cambuur, RBC en FC Emmen terecht kwam bij ADO Den Haag. In de hofstad is Chery uitgroeid tot een belangrijke speler. Dit seizoen speelde hij 27 wedstrijden en scoorde hierin 8 keer.

Tijdens de eerste editie dit seizoen in de Grolsch Veste eiste Chery de hoofdrol op door van het veld gestuurd te worden na een overtreding op Robbert Schilder.

Vermoedelijke opstelling ADO Den Haag: Coutinho, Vicento, Beugelsdijk, van Duinen, Ameruo, Chery, Jansen, Wormgoor, Holla, Meijers en Koppers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties