Nieuws

Preud'homme pakt koffers bij Al Shabab

Preud'homme pakt koffers bij Al Shabab

[google]Voormalig FC Twente trainer Michel Preud'homme is niet langer in dienst van het Saoedisch Arabische Al Shabab. Afgelopen woensdag werd hij in de kwartfinale uitgeschakeld in de Aziatische Champions League waarna beide partijen besloten het contract te ontbinden. In april 2012 werd Preud'homme nog kampioen met Al Shabab en werd hij verkozen tot Saoedisch trainer van het jaar.

Preud'homme maakte in 2011 de overstap van FC Twente naar Al Shabab na een succesvol jaar bij FC Twente waarin de Johan Cruijff Schaal en de KNVB beker werd gewonnen. Smet op het seizoen was het mislopen van het kampioenschap. Op de laatste speeldag had FC Twente genoeg aan een gelijkspel in de ArenA maar verloor deze cruciale wedstrijd. Die zomer ontving FC Twente een bod van Al Shabab dat de club niet kon weigeren en daarom haar trainer liet gaan.

Voor FC Twente was Preud'homme als trainer actief bij AA Gent en Standard Luik. Mogelijk vertrekt hij wederom naar een Belgische club. Bij Club Brugge is de positie als hoofdtrainer vrijgekomen en Preud'homme wordt sterkt gelinkt aan deze positie.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties