Nieuws

Promes: "Ben dit seizoen volwassener geworden"

Promes: "Ben dit seizoen volwassener geworden"

Quincy Promes komt dit seizoen op huurbasis uit voor Go Ahead Eagles. De aanvallende middenvelder had als doel sterker als basiswaardige speler te keren bij FC Twente. In een interview met FCTwenteTV blikt Promes tevreden terug.


"Voor mij is het belangrijkste dat ik dit seizoen volwassener ben geworden", zegt Promes. "Bij Jong FC Twente was ik nog wat speels. Vergeleken met het begin van dit seizoen staat er nu wel een heel andere Quincy Promes. Toen ik naar Go Ahead Eagles ging, wilde ik als basiswaardige speler terugkeren bij FC Twente. Ik denk dat ik dat doel bijna aan het halen ben."

Vorige week werd Promes gekozen tot grootste talent van de Jupiler League, met bijbehorende Gouden Stier als beloning. Voor de speler zelf was dat toch een verrassing. "Dat was voor mij een mooi moment. Een beloning voor het harde werk. De concurrentie was goed en ik had deze prijs niet verwacht. Het seizoen voor mij bij Go Ahead was er één met veel leermomenten. Ik heb veel testen gehad om sterker te worden. Het is de juiste stap voor mij geweest", aldus Promes.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties