Nieuws

Promes en Castaignos opgeroepen voor trainingsstage Oranje

Promes en Castaignos opgeroepen voor trainingsstage Oranje

Quincy Promes en Luc Castaignos hebben een uitnodiging gekregen van bondscoach Louis van Gaal voor een trainingsstage in Hoenderloo ter voorbereiding op het aanstaande WK in Brazilië.

Promes

De bondscoach wil een aantal spelers van dichtbij aan het werk zien om zo beter zijn keuze tot de definitieve selectie te maken. Voor Promes is het de tweede keer dat hij zich bij het 'grote' Oranje mag melden. In maart kreeg de vleugelaanvaller ook al een uitnodiging en maakte hij ook al zijn debuut in de oefeninterland tegen Frankrijk (3-0 nederlaag).

Castaignos

De voorlopige uitverkiezing van Castaignos is een verrassing. De spits van FC Twente werd steevast opgeroepen voor Jong Oranje, maar nog nooit voor de A-selectie. Castaignos scoorde afgelopen seizoen veertien doelpunten voor zijn club, maar kreeg toch zijn vele matige optredend en gemiste kansen de nodige kritiek te verduren.

De trainingsstage bestaat enkel uit spelers uit de Eredivisie. De grote competities in het buitenland zijn nog niet afgelopen. Deze spelers zullen zich later melden.

[google]

Selectie trainingsstage Oranje

Doel: Jasper Cillessen (Ajax), Kenneth Vermeer (Ajax), Jeroen Zoet (PSV).
Verdediging: Daley Blind (Ajax), Daryl Janmaat, Terence Kongolo (Feyenoord), Bruno Martins Indi, Joris Mathijsen (allen Feyenoord), Karim Rekik (PSV), Joël Veltman (Ajax), Stefan de Vrij (Feyenoord).
Middenveld: Jordy Clasie (Feyenoord), Davy Klaassen (Ajax), Tonny Vilhena (Feyenoord), Georginio Wijnaldum (PSV)
Aanval: Jean-Paul Boëtius (Feyenoord), Luc Castaignos (FC Twente), Memphis Depay, Jürgen Locadia, Luciano Narsingh (allen PSV), Quincy Promes (FC Twente) en Ruben Schaken (Feyenoord).

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties