Nieuws

PSV schrikt van salariseisen Jesus Corona

PSV schrikt van salariseisen Jesus Corona

Jesus Corona wordt al enkele weken in verband gebracht met landskampioen PSV. De aanvaller staat hoog op het lijstje van de Eindhovenaren met opvolgers van de komende zomer vertrekkende Memphis Depay. Corona zelf lijkt wel open te staan voor een vertrek, maar PSV lijkt flink geschrokken te zijn van zijn salariseisen.

[google]De kleine Mexicaan verdient bij FC Twente al bijna een miljoen, en wil zich bij een overstap naar PSV financieel verbeteren. Hierdoor zou hij boven een miljoen uitkomen en hierdoor direct één van de grootverdieners worden bij PSV. Iets dat volgens het AD twijfel op heeft geleverd bij PSV dat nu aan het kijken is naar alternatieven. Sam Larsson van sc Heerenveen zou één van die spelers zijn.

Ondanks de transferclausule van 30 miljoen Euro in het contract van Jesus Corona kan de aanvaller opgehaald worden uit Enschede voor een bedrag rond de vijf miljoen Euro. Hiervan is 30% voor FC Twente. De overige 70% gaat naar investeerders die de transfer naar FC Twente mogelijk maakten in 2013.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties