Nieuws

Puzzelen voor Jansen: 4 spelers niet inzetbaar

Puzzelen voor Jansen: 4 spelers niet inzetbaar

Michel Jansen zal flink moeten puzzelen in zijn basiself voor het duel met NAC Breda van zaterdagavond. Naast het feit dat twee spelers geschorst zijn moet Jansen twee spelers door blessures missen.

[google]Luc Castaignos en Rasmus Bengtsson ontvingen beide een rode kaart tegen ADO Den Haag. Zij zijn dan ook geschorst voor de lastige uitwedstrijd in Brabant. Jansen moet echter ook Rosales en Eghan missen. Beide spelers zijn nog steeds niet volledig hersteld van hun blessures, zo meldt RTV Oost. Rosales blijkt een ernstiger probleem met de lies te hebben dan oorspronkelijk werd gedacht. Wellicht mist hij hierdoor nog meer wedstrijden dit seizoen. Eghan kampt nog steeds met hamstringproblemen die hem ook al eerder partten speelden.

Basiskansen voor drietal

Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat Breukers, Wisgerhof of Röseler een basisplaats krijgt. Afhankelijk van waar Martina wordt opgesteld moet Jansen kiezen tussen een rechtsback (Breukers) of een centrale verdediger (Wisgerhof en Röseler). Ook Thijs Bouma die normaal speelt bij Jong Twente zou als rechtsback uit de voeten kunnen, al is de kans klein dat hij een kans krijgt met Breukers voor zich. De verwachting is dat Castaignos in de spits vervangen wordt door Børven. De afwezigheid van Eghan zal door de terugkeer van Brama vermoedelijk geen wijziging opleveren ten opzichte van het duel met ADO Den Haag.

Vraag: Wie zou u het liefst in de basiself zien; Wisgerhof, Breukers of Röseler?
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties